Säkra upp företagets lokaler

Som företag så gäller det att ha koll på vilka som kommer och går i sina lokaler. Det är viktigt att säkrar upp företagets lokaler på bästa sätt. Efter mörkrets inbrott så gäller det att det finns larm som skyddar mot oinbjudna gäster.

Installera larm

Vi lever i en tid då det är många som har svårt att skilja på mitt och ditt. Det sker inbrott regelbundet och vissa områden kan vara mer drabbade än andra. Och även om ni har varit förskonade så är inte det ett alternativ att inte larma era lokaler. Se till att skaffa det som krävs för att skydda er mot inbrott. Det finns flertalet möjligheter att välja på och det gäller att se till att hitta något som passar era lokaler. kanske det behövs både inbrottslarm och övervakningskameror.

Brandsläckare och varnare

Se även till att utrusta företagets lokaler med allehanda brandvarnare och brandsläckare. Det är viktigt att ni genomför övningar med alla anställda så de vet vad som ska göras i händelse av brand. Var finns det brandsläckare och brandfiltar. Denna övning bör göras minst en gång per år för att säkerställa att alla vet vad som gäller om det skulle börja brinna. Kolla med företagets miljöombud så att detta regelbundet sker. Om det anställs ny personal så se till att genomföra en brandövning så personen i fråga får veta vad som gäller.