Säkra upp företaget mot inbrott

Det är inte bara med bra arbetskläder som du kan skydda dig mot olyckor på företaget. Här finns det andra typer av hot. De två största är inbrott och stöld. För att försvara sig mot det måste du ha mer än ett blåställ.

I det fallet gäller det att investera i både kassaskåp och larm. Något som idag finns på nätet i massor av olika former och storlekar. När du vill hitta ett stort sortiment vänder du dig till Security Partner och deras välsorterade onlinebutik.

Valet av larm och kassaskåp

Att välja ett kassaskåp är relativt enkelt. Här tänker du bara på hur stort det behöver vara och att du får en låsanordning som du blir nöjd med. När det kommer till larm blir det hela lite mer invecklat. Inte alls svårt på något sätt, men det finns mer att tänka på.

Exempelvis finns larm med CCTV, vilket gör att du kan se tjuven på samma gång. Sedan finns de klassiska inbrottslarmen där du numera kan koppla en trådlös kamera till. Sist men inte minst har du de systemen som både kan ringa upp dig, larmcentralen samt skicka bilder till dig. Här måste du tänka över vilket behov du och ditt företag har.