Rätt klädd från topp till tå

Tränar du ute mycket nu under vintern trots den ibland rätt stränga kylan eller gillar du mer för att springa i solen på sommaren? Oavsett vilket är det viktigt att vara rätt klädd - från topp till tå. I vårt inlägg kommer du kunna läsa mer om hur du kan vara rätt klädd för att inte träningen ska bli lidande.

Låt inte vädret hindra dig

Det viktigaste du måste hålla koll på innan du beger dig ut är hur vädret ska vara. Beroende på vilken aktivitet det är du ska göra kan kläderna variera. Ska du ut och springa behöver du kanske mindre kläder på dig än om du ska ut och äta med vänner. Är det väldigt varmt ute vill du kanske skippa den där löprundan för att du inte har bra kläder att ta på dig. Gör inte det, klä dig rätt istället.

Rätt kläder

Vad är då egentligen rätt kläder? Det finns inget som säger om kläderna du har på dig är fel eller inte. Det beror helt på dig som person. Fryser du sällan behöver du till exempel ha på dig mindre kläder på vintern än någon som fryser lätt. Köp något passande på nätet för att alltid ha något att ta på dig som du verkligen älskar.